logo

 
 

 

FONDACIJA
 
OPŠTINE
GRADOVI
OKRUZI
REGION
OBLASTI
KOMENTARI
FORUM
O NAMA
RIO SR.CE
NOVOSTI
LINKOVI
 
UNIVERZITET
GLAS CENTRA
N.A.C.R.T.U.
LICNO
 
INVESTIRANJE
ŠTAMPANJE
KONTAKT
 
FOTO PANORAMA
VAŠE INICIJATIVE
POČETNA
 
0381 063 241 439
rio@plavosrce.com
URBANA PERSPEKTIVA KRALJEVO 87
STRATIGRA
ARHIVA

 

 

 


 

 

USLOVI KORIŠĆENJA SAJTA

 ©copyright 2009-2010
www.plavosrce.com
 

USLOVI KORIŠĆENJA


Korišćenjem bilo kojeg dela portala  www.plavosrce.com. automatski prihvatate sve uslove korišćenja. Korisnici su dužni da redovno čitaju uslove korišćenja, te se smatra da su korisnici korišćenjem portala  www.plavosrce.com. ili bilo kojeg njegovog dela, upoznati sa aktuelnim uslovima korišćenja i da su ih razumeli u celosti. Ni jedan deo portala  www.plavosrce.com. se ne sme koristiti u nezakonite svrhe.

AUTORSKA PRAVA

Sadržaj portala  www.plavosrce.com.  (textovi, grafika, video audio materijal, programerski code) je zaštićen autorskim pravima. Menjanje, korišćenje, prodavanje ili distribucija sadržaja je moguće samo uz prethodnu dozvolu portala  www.plavosrce.com. Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala bez dozvole, podložno je tužbi.
Ukoliko korisnik smatra da je došlo do povrede autorskih prava na portalu, obavestiti portal  www.plavosrce.com na adresu:Autorska prava . Ova adresa elektronske pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli

LINKOVI NA STRANICE IZVAN PORTALA www.plavosrce.com

Portal  www.plavosrce.com. sadrži linkove na web stranice izvan vlastitog portala. Te stranice nisu pod kontrolom portala  www.plavosrce.com. tako da nismo odgovorni za sadržaj tih stranica.

OBAVEZE KORISNIKA

Portal  www.plavosrce.com. ne kontroliše podatke koje razmenjuju korisnici portala, tako da ne odgovara za tačnost, kvalitet i poreklo tih podataka. Portal www.plavosrce.com ni na koji način nije odgovoran za eventualnu štetu nastalu korišćenjem tih podataka.

Korisnici portala  www.plavosrce.com. su dužni da se pridržavaju sledećih pravila:

ZABRANJENO JE:

Objavljivanje, slanje i razmena podataka i sadržaja koji krše zakone države Srbije i međunarodne zakone, podatke i sadržaje koji šire rasnu, religijsku, nacionalnu i drugu netrpeljivost, koji su uvredljivi, preteći i vulgarni.
Lažno predstavljanje u ime nekog drugog privatnog ili pravnog lica.
Distribucija podataka i sadržaja koji su zaštićeni autorskim pravom.
Namerno slanje podataka i sadržaja koji se tretiraju kao spam, warez, spyware, virus i programa koji mogu izbrisati, izmeniti ili proslediti tuđe podatke.
Prikupljanje, čuvanje i distribucija privatnih podataka korisnika portala  www.plavosrce.com

Portal  www.plavosrce.com. zadržava pravo da ukloni podatke i sadržaj koji krše uslove korišćenja, kao i zabranu (privremeno ili trajno) korišćenja usluga portala  www.plavosrce.com  korisnicima koji su prekršili uslove korišćenja.

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

Portal  www.plavosrce.com. poštuje privatnost svojih korisnika i posetilaca portala. Svi podaci pri registraciji (ime, adresa, email...) i ostali podaci nisu dostupni trećoj strani. Portal  www.plavosrce.com. se obavezuje da čuva privatnost korisnika, te da privatne podatke neće distributirati niti prodavati trećoj strani, osim uz dozvolu korisnika i u slučaju nezakonitih aktivnosti korisnika.

SADRŽAJ DOBIJEN OD KORISNIKA I POSETILACA PORTALA

Portal  www.plavosrce.com. nije vlasnik i nije odgovoran za sadržaj koji dobije od korisnika ili koji razmenjuju korisnici portala.

PROMENA USLUGA I SADRŽAJA PORTALA

Zadržavamo pravo promene ili ukidanja (privremeno ili trajno) bilo kog sadržaja ili usluge bez prethodne najave. Ne snosimo nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu promenom ili ukidanjem nekog sadržaja ili usluge portala  www.plavosrce.com

UKIDANJE I ZABRANA KORIŠĆENJA USLUGA KORISNIKU PORTALA

Zadržavamo pravo ukidanja (privremeno ili trajno) korišćenja usluga korisniku portala za koju je registrovan bez prethodne najave i obrazloženja. Ne snosimo nikakvu odgovornost za eventualnu štetu nastalu ukidanjem prava korišćenja usluga korisniku portala  www.plavosrce.com

PROMENA USLOVA KORIŠĆENJA

Zadržavamo pravo na, bez prethodne najave, promenu uslova korišćenja portala  www.plavosrce.com

Napisao 'Plavo Srce com' administrat. 2009 / 2010

 

PRIJATELJI SAJTA

logo rantec
logo milord
 
novosredjeni
regioni