logo

 
 

 

FONDACIJA
 
OPŠTINE
GRADOVI
OKRUZI
REGION
OBLASTI
KOMENTARI
FORUM
O NAMA
RIO SR.CE
NOVOSTI
LINKOVI
 
UNIVERZITET
GLAS CENTRA
N.A.C.R.T.U.
LICNO
 
INVESTIRANJE
ŠTAMPANJE
KONTAKT
 
FOTO PANORAMA
VAŠE INICIJATIVE
POČETNA
 
0381 063 241 439
rio@plavosrce.com
URBANA PERSPEKTIVA KRALJEVO 87
STRATIGRA
ARHIVA

 

 

 

USLOVI KORISCENJA
SAJTA

 ©copyright 2009-2010

www.plavosrce.com

 

RAZVOJNA INICIJATIVA SRBIJA - CENTAR ili skraceno RIO SR.CE


 

RIO SR.CE je platforma razvoja idejnih projektnih inicijativa koje tretiraju razvojnu problematiku funkcionalne oblasti Srbija Centar, a prema idejnom konceptu moguce regionalizacije po modelu oblasti /videti PDF fajl Srbija-Centa/.

U tom kontekstu ovde je izlozeno nekoliko razvojnih projektnih inicijativa /videti PDF fajlove-Regionalna zeleznicka mreza, Regionalna putna mreza, aerodrom Stefan Nemanja/ koje ukazuju na moguce pravce razvoja oblasti, ujedno pokazujuci na veliki potencijal koji se realizacijom ovih projektnih inicijativa moze mobilisati i tako kompletno urbano i razvojno transformisati citav region u skladu sa evropskim standardima.

Naime, povezujuci usamljene razvojne centre preko zajednickih interesnih tacaka u zajednicku mreznu infrastrukturu, stvara se snazna kompaktna sinergija koja za rezultat mora da ima mobilizaciju celog humanog potencijala i ekspanziju privrede i drustva u celini. Rezultati ne mogu da izostanu.

U cilju popularizacije projektnih razvojnih inicijativa, trazenju puteva njihove strucne verifikacije i razvojne implementacije, razmislja se o stvaranju udruzenja.RIO SR.CE administrat.

PRIJATELJI SAJTA

logo rantec
logo milord
srce plavo projekt
novosredjeni
regioni

 

 

VESTI DANA
VREMENSKA PROGNOZA
KURSNA LISTA

 

AMBLEMI